Ervaringen

J. van de Waerdt-Blaak, Leersum

Willem dank je wel voor het rustig en goed begeleiden van de uitvaarten van zowel onze vader, als moeder. Zo heb je met ons twee mooie en prachtige dagen verzorgd, waar wij met zijn allen warme herinneringen aan overhouden. Zelfs in coronatijd was het precies zoals het moest zijn. En jouw idee van die Rolls…. helemaal top! Net dat beetje extra wat Pa verdiende.
Hartelijk dank Willem en ik kan je eenieder aanbevelen!!!

Ewout van Walbeek Doorn

Onze ervaring met Excellent Uitvaartzorg, Willem Bakker was uitstekend. Wij hebben Willem ervaren als iemand die zeer empatisch is, vakkundig en flexibel. Wij kunnen Willem met een warm hart aanbevelen aan iedereen. Willem bedankt!

N.L. te Den Haag

Wat een verademing om alles over te kunnen laten aan de deskundige zorg van Excellent Uitvaartzorg. Perfect verzorgd Willem, precies zoals wij wilden!

J.H. te L

“Wij zijn zeer tevreden met de persoonlijk en adequate begeleiding door de heer Bakker na het overlijden van onze tante. Ter zake kundig, aanwezig waar dat nodig was en verder op de achtergrond. Het betrof hier een uitvaart met een klein gezelschap en mede door de aangebrachte ideeën van de heer Bakker heeft dit geresulteerd in een waardig en intiem afscheid. Zeker een positieve ervaring in een anderszins verdrietige periode.”

A.G. te V

“Persoonlijke zorg~en uitzonderlijke toewijding zijn waarden die van toepassing zijn op Willem en zijn Excellent Uitvaartzorg. In 2013 overleed mijn schoonmam op 104 jarige leeftijd ~ resp op 1e Kerstdag. Het afscheid  verzorgd door Willem Bakker was en is met recht excellent geweest. Blijvende Dank Willem.”

Fam. Van der P., Zwolle/Rhenen

Een begrafenis moet direct  goed zijn. Daarvoor waren wij bij Willem Bakker aan het beste adres.  Warm, menselijk, attent  en uiterst correct. Geen kantoor met steriel stalen meubilair, maar gewoon aan de keukentafel  hebben we  de begrafenis besproken. Onze ideeën werden  gecompleteerd met het vakmanschap en de ervaring van Willem Bakker. Enerzijds bescheiden, niets opdringen maar wel luisterend en inventariserend. 100% alert, bijsturend  en meedenkend, werd deze trieste dag perfect afgesloten. Excellente Uitvaartzorg, beter is het niet te omschrijven. Onze oprecht hartelijke dank.

Voeg uw eigen ervaring met Excellent Uitvaartzorg toe: